Skip to main content

Δέσμευση φρούτων σε επιχείρηση στην περιοχή του Ρέντη

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Πορτοκάλια και φράουλες άγνωστης προέλευσης, συνολικού βάρους 2.360 κιλών δέσμευσαν οι ελεγκτές τροφίμων της διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά.

Ειδικότερα, κατά τον ποιοτικό έλεγχο σε επιχείρηση εμπορίου οπωρολαχανικών του Ρέντη, οι ελεγκτές εντόπισαν και δέσμευσαν ως μη κανονικά 75 πλαστικά κιβώτια με πορτοκάλια βάρους 1.500 κιλών και 172 ξυλοκιβώτια με φράουλες βάρους 860 κιλών.

Όπως έγινε γνωστό, τα συγκεκριμένα προϊόντα δεν πληρούσαν τις απαιτήσεις των διατάξεων της ενωσιακής και εθνικής νομοθεσίας ως προς την επισήμανση.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.