Καμένο αυτοκίνητο εντοπίστηκε τις προηγούμενες ώρες στη Νέα Πέραμο, στην περιοχή όπου βρέθηκε νεκρός ο 27χρονος επιχειρηματίας στις αρχές Φεβρουαρίου.
Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι το όχημα πιθανώς συνδέεται με τους δράστες της δολοφονίας, βάσει πληροφοριών της ΕΡΤ.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλείται η δημόσια τηλεόραση, το όχημα φαίνεται να μεταφέρθηκε σε δεύτερο χρόνο στο σημείο, καθώς αστυνομικοί είχαν περάσει από εκεί μετά τον εντοπισμό της σορού του 27χρονου επιχειρηματία.
Το όχημα εντοπίστηκε αρχικά από περιπατητές που ενημέρωσαν τον θείο και τη μητέρα του 27χρονου, οι οποίοι βρίσκονταν στο σημείο της δολοφονίας. Εκείνοι με τη σειρά τους ενημέρωσαν την αστυνομία, η οποία εντόπισε το καμένο όχημα.
Δεν έχει βρεθεί το πιστόλι
Κατά τις ίδιες πληροφορίες, δεν έχει βρεθεί το πιστόλι του εγκλήματος.
Υπενθυμίζεται ότι ο 27χρονος απήχθη πριν από σχεδόν ένα μήνα κάτω από το σπίτι του στην Ελευσίνα.
Έξι ημέρες αργότερα βρέθηκε δολοφονημένος σε ρέμα στη Νέα Πέραμο, έχοντας δεχθεί 10 σφαίρες πισώπλατα.
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












