Skip to main content

Κακοκαιρία: Σε κατάσταση «Red Code» 4 περιφέρειες την Τρίτη

ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ / EUROKINISSI

Για αντιμετώπιση κινδύνων από πλημμυρικά φαινόμενα και θυελλώδεις ανέμους

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Σε κατάσταση κινητοποίησης «Red Code» θέτει αύριο, Τρίτη, η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας τις περιφέρειες Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας, Ιονίων Νήσων και Ηπείρου, για την αντιμετώπιση κινδύνων από την εκδήλωση πλημμυρικών φαινομένων, καθώς και παράκτιων πλημμυρών λόγω των θυελλωδών ανέμων.

Είχε προηγηθεί το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού (ΕΔΕΚ), που εκδόθηκε τη Δευτέρα από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Στο πλαίσιο αυτό, οι δήμοι και οι περιφέρειες καλούνται να συγκαλέσουν άμεσα τα Τοπικά Επιχειρησιακά Συντονιστικά Όργανα Πολιτικής Προστασίας (Τ.Ε.Σ.Ο.Π.Π.) και τα Περιφερειακά Επιχειρησιακά Συντονιστικά Όργανα Πολιτικής Προστασίας (Π.Ε.Σ.Ο.Π.Π.).

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.