Skip to main content

Θανατηφόρο τροχαίο στο Χαϊδάρι: Νεκρός 65χρονος πεζός – Τον παρέσυρε φορτηγό

Φωτ. αρχείου. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ

Ο οδηγός του φορτηγού συνελήφθη

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο Χαΐδάρι, με ένα 65χρονο άνδρα να χάνει την ζωή του.

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στη λεωφόρο Αθηνών, στο ρεύμα προς Κόρινθο, γύρω στις 22:15 το βράδυ.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, κάτω από αδιευκρίνιστες, μέχρι στιγμής συνθήκες, φορτηγό παρέσυρε τον 65χρονο που κινούνταν πεζός με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα. Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο οδηγός του φορτηγού, ηλικίας 58 ετών, συνελήφθη στο πλαίσιο της προανάκρισης που διενεργεί η τροχαία για τα αίτια του δυστυχήματος.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.