Skip to main content

Στ. Τσιτσιπάς: Ο πατέρας του δεν μπόρεσε να αναλάβει την ευθύνη για το αυτοκίνητο – βολίδα στην Αττική Οδό

Τι υποστήριξε ο πατέρας του τενίστα

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Χωρίς αποτέλεσμα ήταν η επίσκεψη του Απόστολου Τσιτσιπά στην τροχαία Αττικής, για να αναλάβει την ευθύνη σχετικά με το πολυτελές αυτοκίνητο του γιού του, που «συνελήφθη» στα τέλη Σεπτεμβρίου, από τις κάμερες της Αττικής Οδού να τρέχει με 210 χλμ.

Συγκεκριμένα, ο πατέρας του τενίστα, σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ, παρουσιάστηκε στις 26 Νοεμβρίου στην τροχαία Αττικής με την απόδειξη ότι πληρώθηκε το πρόστιμο των 2.000 ευρώ, παραδίδοντας το δίπλωμά του, καθώς δήλωσε ότι εκείνος οδηγούσε το αυτοκίνητο του γιου του.

Ωστόσο, σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, είχε παρέλθει το χρονικό όριο των 7 ημερών, για την κατάθεση ένστασης. Έτσι   ο διοικητής της τροχαίας ενημέρωσε τον Απόστολο Τσιτσιπά ότι θα πρέπει να παρουσιαστεί ο ίδιος ο Στέφανος Τσιτσιπάς και να παραδώσει το δίπλωμά του για ένα έτος.

Υπενθυμίζεται ότι η μητέρα του Στέφανου Τσιτσιπα , Γιουλία Σαλνίκοβα έχει υποστηρίξει επίσης ότι ο γιος της βρίσκεται αυτή την περίοδο στην Αφρική για διακοπές και δεν έχει καν ενημερωθεί για τον θόρυβο που έχει προκαλέσει το περιστατικό.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.