Ένας ανήλικος, 17 ετών, ο οποίος επιτέθηκε με γροθιές και κλωτσιές σε 15χρονο μαθητή την ώρα του διαλείμματος στον προαύλιο χώρο σχολείου στην περιοχή του Αλίμου, συνελήφθη, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς του τοπικού Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων.
Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για σωματικές βλάβες σε βάρος αδυνάμων ατόμων κατά συναυτουργία, ενώ στη δικογραφία περιλαμβάνεται ακόμα ένα άτομο.
Ειδικότερα, όπως ανακοίνωσε σήμερα η ΕΛ.ΑΣ., πρωινές ώρες της περασμένης Τρίτης, φορώντας κουκούλες, αφού σκαρφάλωσαν στην περίφραξη προαυλίου χώρου σχολείου στην περιοχή του Αλίμου, οι κατηγορούμενοι προσέγγισαν 15χρονο μαθητή ην ώρα του διαλείμματος και του επιτέθηκαν με γροθιές και κλωτσιές στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν.
Αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αλίμου, μετά από προανάκριση, ταυτοποίησαν τον 17χρονο κατηγορούμενο και τον συνέλαβαν, μεσημβρινές ώρες της Τετάρτης στον Άλιμο.
Επιπλέον, συνελήφθη και γονέας για παραμέληση εποπτείας του ανήλικου τέκνου του.
Η δικογραφία υποβλήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα.
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












