Skip to main content

Τροχαίο δυστύχημα στην Εύβοια: Ένας νεκρός και τέσσερις τραυματίες

Φωτ. αρχείου. (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

Σε σοβαρή κατάσταση οι δύο τραυματίες

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης, στην περιοχή Λαμπούσα του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου στην Εύβοια, με αποτέλεσμα ένα άτομο να χάσει τη ζωή του και τέσσερα να τραυματιστούν.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δύο αυτοκίνητα, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, συγκρούστηκαν με ιδιαίτερη σφοδρότητα.

Στο σημείο μετέβησαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, αστυνομικοί από το Α.Τ. Κύμης και η Πυροσβεστική προκειμένου να απεγκλωβίσει τρία από τα πέντε συνολικά άτομα που επέβαιναν και στα δύο αυτοκίνητα.

Κατά την σύγκρουση έχασε την ζωή του ένας άνδρας 30 ετών και τραυματίστηκαν τέσσερα άτομα, τα οποία μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Κύμης. Τα δύο εξ’ αυτών νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση.

Η τροχαία της περιοχής διενεργεί προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.