Skip to main content

ΕΛ.ΑΣ: Συνελήφθη 52χρονος για ένοπλη ληστεία σε κατάστημα στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη

ΕΛΑΣ

Ο δράστης το πρωί της 24ης Σεπτεμβρίου 2025 εισήλθε σε κατάστημα της περιοχής φορώντας κράνος και, υπό την απειλή πιστολιού, αφαίρεσε χρηματικό ποσό

Στη σύλληψη ενός 52χρονου, ο οποίος κατηγορείται για ληστεία με την απειλή όπλου σε βάρος υπαλλήλου καταστήματος, προχώρησαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Νίκαιας – Αγίου Ιωάννη Ρέντη.

Η ληστεία

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο δράστης το πρωί της 24ης Σεπτεμβρίου 2025 εισήλθε σε κατάστημα της περιοχής φορώντας κράνος και, υπό την απειλή πιστολιού, αφαίρεσε χρηματικό ποσό, διαφεύγοντας στη συνέχεια με μοτοσυκλέτα.

Μετά από έρευνα και αξιοποίηση πληροφοριών, οι αστυνομικοί ταυτοποίησαν τον 52χρονο και τον εντόπισαν το μεσημέρι της επόμενης ημέρας.

Τι βρέθηκε στην κατοχή του

Κατά την κατ’ οίκον έρευνα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πιστόλι με φυσίγγιο στη θαλάμη, γεμιστήρας, 53 φυσίγγια, κράνος και το χρηματικό ποσό των 725 ευρώ.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα, ενώ η προανάκριση για την υπόθεση συνεχίζεται.