Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις εφαρμόζονται στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας, στο ύψος των Αφιδνών, με σκοπό την εκτέλεση τεχνικών εργασιών, όπως ανακοινώθηκε από την εταιρεία «Νέα Οδός».
Ειδικότερα, σύμφωνα με την ανακοίνωση, από τη Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου στις 07:00 έως και την Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2025 στις 20:00, για την ανάγκη εκτέλεσης εργασιών στον Μετωπικό Σταθμό Διοδίων Αφιδνών (32,355ο χλμ.), στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία, θα παραμείνουν αποκλεισμένες 5 (πέντε) λωρίδες εξυπηρέτησης. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από τις διαθέσιμες λωρίδες.
Σημειώνεται ότι, οι εργασίες θα υλοποιούνται Δευτέρα με Παρασκευή από τις 07:00 έως και τις 20:00 και Σάββατο από τις 07:00 έως και τις 15:00.
Σε περίπτωση ταχύτερης ολοκλήρωσης των εργασιών, η κυκλοφορία θα αποκατασταθεί νωρίτερα από τον προγραμματισμένο χρόνο.
Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών.
Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και εφιστά την προσοχή των οδηγών καθώς οι τελευταίοι οφείλουν να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση, καταλήγει η ανακοίνωση.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ