Skip to main content

Παλαιό Φάληρο: «Μόλις είδα το παιδί στο βίντεο, λέω “αυτό είναι δικό μου”»

ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI

Τι είπε ο άνθρωπος που φρόντιζε την οικογένεια της 32χρονης Αλγερινής που κατηγορείται για τον θάνατο της 3χρονης Τζένα

Αποκαλώντας το 3χρονο παιδί της Αλγερινής «παιδί μου» ο αποκαλούμενος μάρτυρας «κλειδί» της υπόθεσης, ο άνθρωπος που ισχυρίζεται ότι φρόντιζε την οικογένεια από την πρώτη στιγμή που ήρθαν στην Ελλάδα, περιέγραψε στον Alpha, την τραγική ιστορία της 3χρονης Τζένα που βρέθηκε νεκρή στο Παλαιό Φάληρο.

«Είδα το παιδί χτυπημένο….το μάτι του ήταν μωβ. Τη ρώτησα Τι είναι αυτό;, μου είπε, χτύπησε από εδώ και από εκεί. Όταν ρώτησα τα μεγαλύτερα παιδιά ποιός χτύπησε το μωρό, είπαν… η μαμά».

«Τους ήξερα από πριν 5 χρόνια που ήρθαν στην αρχή από την Τουρκία με τον σύζυγό της…Ήταν έγκυος τότε, με το πρώτο παιδί. Με τον άνδρα της έμεναν μαζί. Μετά ξεκίνησαν τα προβλήματα, τη χτυπούσε…», είπε ο άνδρας που καθ’ όλη τη διάρκεια της συνέντευξης αποκαλούσε το 3χρονο παιδί της  Αλγερινής, «παιδί μου».

«Δεν πήγα στην αστυνομία, γιατί νόμιζα ότι είχε πέσει. Εγώ της είπα ότι αν πάμε έτσι το παιδί στο νοσοκομείο θα την κρατήσουν», εξήγησε.

«Όταν είδα το βίντεο (που κυκλοφόρησε στα ΜΜΕ με την 32χρονη) δεν τη γνώρισα, ήταν πλάτη. Μόλις είδα το παιδί, λέω αυτό είναι δικό μου, το αποκαλούσα δικό μου παιδί… Την πήρα τηλέφωνο και της είπα ότι άκουσα στις τηλεοράσεις ότι βρήκαν ένα παιδί νεκρό. Και μου λέει, εμένα μη μου λες για δολοφόνους, θέλω ευχάριστα πράγματα».