Skip to main content

Κακοκαιρία: Πού θα «χτυπήσει» με ισχυρές βροχές και καταιγίδες

Θα συνοδεύονται από τοπικές χαλαζοπτώσεις και από πολύ ισχυρούς ανέμους

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Επικαιροποιήθηκε την Πέμπτη το Έκτακτο Δελτίο που εξέδωσε χθες η ΕΜΥ.

Ειδικότερα, σύμφωνα με  τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία, πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού στη βόρεια και την κεντρική Ελλάδα προβλέπεται σήμερα (31/7), με κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται από τοπικές χαλαζοπτώσεις και από πολύ ισχυρούς ανέμους.

Αναλυτικά, ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν:

1. Στην κεντρική Μακεδονία (κυρίως στους νομούς Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής, Κιλκίς) και την ανατολική Μακεδονία μέχρι αργά τη νύχτα.

2. Στη δυτική Μακεδονία, στα ορεινά – ημιορεινά της Ηπείρου και στη Θράκη τις μεσημβρινές – απογευματινές ώρες.

3. Στις Σποράδες μέχρι νωρίς το απόγευμα.

4. Στη Θεσσαλία (κυρίως στους νομούς Καρδίτσας, Τρικάλων) από τις προμεσημβρινές ώρες μέχρι νωρίς το βράδυ.

Διαβάστε επίσης: 

Θεσσαλονίκη: Προβλήματα από τη νεροποντή

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.