Με υπομονή καλούνται να οπλιστούν οι οδηγοί στο λεκανοπέδιο της Αττικής καθώς αυξημένη είναι η κίνηση σε Κηφισό, Μεσογείων, Κηφισίας, στο κέντρο Αθήνας, ενώ προβλήματα εντοπίζονται και στην Αττική Οδό.
Αναλυτικότερα, μετ’ εμποδίων διεξάγεται η κυκλοφορία στη λεωφόρο Κηφισού με την κίνηση να χτυπάει «κόκκινο» και στα δύο ρεύματα.
Δύσκολη χαρακτηρίζεται η κατάσταση επίσης τόσο στη λεωφόρο Κηφισίας όσο και στη λεωφόρο Μεσογείων τόσο σε άνοδο, όσο και σε κάθοδο.
Στο «κόκκινο» στο κέντρο της Αθήνας είναι η λεωφόρος Βασιλέως Κωνσταντίνου, η Αρδηττού, η Βασιλέως Γεωργίου Β΄, η Παυσανίου, η Βασιλίσσης Σοφίας, η Αμερικής, ενώ δύσκολη είναι η κατάσταση και στην Σταδίου.
Την ίδια ώρα, καθυστερήσεις 25′ – 30′ σημειώνονται και στην Αττική οδό από το ύψος της Μεταμόρφωσης μέχρι Μαρούσι, στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο.
Δείτε ΕΔΩ σε πραγματικό χρόνο τι κίνηση επικρατεί στους δρόμους του λεκανοπεδίου
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












