Skip to main content

Πυροβολισμοί σε καφετέρια στον Κολωνό – 2 τραυματίες

(ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI)

Τραυματίστηκαν ένας Τούρκος υπήκοος και ένας αστυνομικός, χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή τους - Αναζητείται ο δράστης

Επεισόδιο με πυροβολισμούς σημειώθηκε σε καφετέρια στην οδό Τριπόλεως στον Κολωνό, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο άτομα, συγκεκριμένα ένας Τούρκος υπήκοος και ένας αστυνομικός.

Ο πρώτος διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Γεώργιος Γεννηματάς και ο δεύτερος στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο. Και οι δύο είναι τραυματισμένοι στα πόδια και δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή τους.

(ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI)

Τράβηξε πιστόλι και άνοιξε πυρ

Tο περιστατικό συνέβη γύρω στις 12 το μεσημέρι. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που έγιναν γνωστά από την αστυνομία, από τις μαρτυρίες που πήραν οι αστυνομικοί, οι οποίοι έφτασαν στον τόπο του αιματηρού συμβάντος, ο Τούρκος υπήκοος ήταν μαζί με έναν άλλο μαζί έξω από την καφετέρια. Μπήκε μέσα, πήρε ένα καφέ και ξαναβγήκε. Κάτι είπαν μεταξύ τους οι δύο άνδρες και το θύμα του είπε να μπουν μέσα για να πιούν μαζί καφέ. Ο άλλος όμως τράβηξε πιστόλι και καθώς ο πρώτος έτρεξε στο εσωτερικό του καταστήματος, τον πυροβόλησε με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει στα πόδια.

Τραυματίστηκε και αστυνομικός που βρισκόταν στην καφετέρια

Από τα πυρά τραυματίστηκε ελαφρά και ένας αστυνομικός, ο οποίος ήταν συμπωματικά στο κατάστημα καθώς αυτό ανήκει σε συγγενικό του πρόσωπο.

(ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI)

Αναζητείται ο δράστης

Ο δράστης διέφυγε πεζός προς το πάρκο της Ακαδημίας Πλάτωνος και αναζητείται. Ωστόσο, το θύμα τον κατονόμασε στους αστυνομικούς, καθώς έιναι ομοεθνής και γνωστός του και αναζητείται.

Ο χώρος έχει αποκλειστεί από την ΕΛΑΣ, που συλλέγει στοιχεία για το αιματηρό επεισόδιο. Στο σημείο βρέθηκαν τέσσερις κάλυκες από πιστόλι, ενώ οι λόγοι της επίθεσης ερευνώνται.