Skip to main content

ΕΛ.ΑΣ: Μεγάλη επιχείρηση στον Ασπρόπυργο για σπείρα που άνοιγε σπίτια – Τρεις συλλήψεις

(ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Η σπείρα εμπλέκεται σε τουλάχιστον 55 περιπτώσεις κλοπών και διαρρήξεων στη δυτική Αττική

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας είναι σε εξέλιξη στον Ασπρόπυργο, όπου εξαρθρώθηκε σπείρα που έκλεβε σπίτια στην Αττική.

Για την υπόθεση έχουν γίνει τουλάχιστον τρεις συλλήψεις, ανάμεσά τους και ο φερόμενος ως αρχηγός της σπείρας.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η ΕΡΤ, πρόκειται για εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης η οποία εμπλέκεται σε τουλάχιστον 55 περιπτώσεις κλοπών και διαρρήξεων στη δυτική Αττική.

Από νωρίς το πρωί, πάνοπλοι αστυνομικοί έχουν εισβάλει σε καταυλισμό στον Ασπρόπυργο και έχουν πραγματοποιήσει τρεις συλλήψεις, ανάμεσά τους και το φερόμενο ως αρχηγικό μέλος, και έχουν κατασχεθεί κλοπιμαία και άλλα αντικείμενα.

Την επιχείρηση «τρέχει» το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων  Καματερού με την συνδρομή και άλλων υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας.

Εντός της ημέρας αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις από την ΕΛ.ΑΣ.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.