Skip to main content

Τέλος από τον Πανσερραϊκό ο Φεράντο

Το πρώτο όνομα που ακούστηκε για τη διάδοχη κατάσταση είναι εκείνο του Ιταλού Κριστιάνο Μπάτσι

Οι τίτλοι τέλους στη συνεργασία του Πανσερραϊκού με τον Χουάν Φεράντο μπήκαν το απόγευμα της Τρίτης, με τη διοίκηση της ομάδας να ανακοινώνει την ολοκλήρωση της σχέσης.

Ο Ισπανός τεχνικός κάθισε στον πάγκο των «λιονταριών» σε 35 αγώνες της εφετινής Σούπερ Λίγκας, καταφέρνοντας να διατηρήσει τον μακεδονικό σύλλογο στη Σούπερ Λίγκα μέσω της διαδικασίας των πλέι άουτ.

«Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον προπονητή Juan Ferrando. Τον ευχαριστεί για την προσφορά του στην ομάδα μας, με την εξασφάλιση της συμμετοχής της στην Super League για 3η συνεχόμενη χρονιά και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του», ανακοίνωσε ο Πανσερραϊκός.

Ως πρώτο όνομα για τον αντικαταστάτη του ακούστηκε εκείνο του Κριστιάνο Μπάτσι, του Ιταλού πρώην συνεργάτη του Ράζβαν Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ.