Κανονικά διεξάγεται πλέον η κυκλοφορία των οχημάτων στη λεωφόρο Θηβών όπου λίγο μετά τις 19.30,σημειώθηκε ανατροπή φορτηγού.
Το ατύχημα σημειώθηκε όταν ένα φορτηγό έπεσε, υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, από την γέφυρα της λεωφόρου Πέτρου Ράλλη στη λεωφόρο Θηβών.
Στην περιοχή έσπευσαν αστυνομικές και πυροσβεστικές δυνάμεις καθώς και ΕΚΑΒ ενώ λόγω του τροχαίου προκλήθηκε μεγάλη κυκλοφοριακή συμφόρηση με την Τροχαία να προχωρά σε εκτροπή της κυκλοφορίας στη λεωφόρο Θηβών από το ύψος της συμβολής με την οδό Καναπίτσερη στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Περιστέρι. Λίγο μετά τις 9 το βράδυ, αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στη λεωφόρο Θηβών.
Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ ο οδηγός της νταλίκας απεγκλωβίστηκε έχοντας ελαφρά τραύματα και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.