Στα ίχνη των δραστών επίθεσης σε βάρος δύο ανηλίκων στην περιοχή των Διαβατών έφθασαν, έπειτα από έρευνα, αστυνομικοί του Α.Τ. Δέλτα, στη Θεσσαλονίκη.
Συγκεκριμένα, για την υπόθεση ταυτοποιήθηκαν ως εμπλεκόμενοι τρεις νεαροί, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνη σωματική βλάβη και βαριά σωματική βλάβη.
Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., ήταν αυτοί που, βραδινές ώρες στις 2 Μαΐου, προσέγγισαν τους δύο ανήλικους και με τη χρήση σωματικής βίας τούς τραυμάτισαν, με αποτέλεσμα ο ένας εκ των παθόντων να διακομιστεί σε νοσοκομείο της πόλης σε σοβαρή κατάσταση.
Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα.
Προτιμώμενη πηγή στην Google
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












