Skip to main content

Νέα μήνυση σε βάρος του Δ. Λιγνάδη για βιασμό το 2018

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Νέα μήνυση για βιασμό κατατέθηκε σε βάρος του Δημήτρη Λιγνάδη στην εισαγγελία πρωτοδικών Αθηνών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο μηνυτής, ο οποίος είναι Έλληνας και δεν είναι ηθοποιός, καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα βιασμού από τον σκηνοθέτη το 2018, ενώ δεν ήταν ανήλικός κατά τον χρόνο τέλεσης της πράξης. 

Για την υπόθεση, που αποτελεί νέα δικογραφία χωριστή από τις δύο που χειρίζεται η 19η τακτική ανακρίτρια, διενεργείται προκαταρκτική έρευνα.

Με την κατάθεση της νέας μήνυσης πλέον γίνονται τρεις οι υποθέσεις καταγγελιών για βιασμό που απασχολούν την Δικαιοσύνη, με τις δύο προηγούμενες να είναι αυτές που οδήγησαν στη σύλληψη και προφυλάκιση του κατηγορουμένου Δ. Λιγνάδη. 

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.