Skip to main content

Λέσβος: 29χρονος – στέλεχος του Λιμενικού βρέθηκε απαγχονισμένος στο Σίγρι

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Η Ελληνική Αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα σχετικά με τον θάνατο του 29χρονου Λιμενικού

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Απαγχονισμένος βρέθηκε χθες Μεγάλη Παρασκευή στις 6:30 το απόγευμα κοντά στο εξωκκλήσι της Παναγίας της Φανερωμένης, στο Σίγρι της Δυτικής Λέσβου

Ένας 29χρονος – στέλεχος του Λιμενικού Σώματος βρέθηκε απαγχονισμένος χθες Μεγάλη Παρασκευή στις 6:30 το απόγευμα, κοντά στο εξωκκλήσι της Παναγίας της Φανερωμένης, στο Σίγρι της Δυτικής Λέσβου.

Ο 29χρονος καταγόταν από τη Μυτιλήνη και το τελευταίο διάστημα ήταν σε αναρρωτική άδεια. Στο Λιμενικό Σώμα υπηρετούσε στην υπηρεσία δίωξης ναρκωτικών από τη θέση του χειριστή σκύλου Κ9.

Η Ελληνική Αστυνομία η οποία χειρίζεται την υπόθεση εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα σχετικά με τον θάνατο του 29χρονου Λιμενικού.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.