Έπεσαν οι τίτλοι τέλους στο θρίλερ του διπλού φονικού στους Γόννους της Λάρισας. Ο 60χρονος δράστης, που είχε σκοτώσει δύο άτομα και είχε ταμπουρωθεί σε ξυλουργείο, είναι νεκρός.
Λίγο πριν τις 15:30 το μεσημέρι είχαν ακουστεί τουλάχιστον 5 πυροβολισμοί, ωστόσο δεν ήταν σαφές τι έχει συμβεί. Ο δράστης άνοιξε πυρ με Καλάσνικοφ κατά της αστυνομίας και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.
Στο σημείο βρίσκονται ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, οχήματα της Πυροσβεστικής, ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, αλλά και πυροτεχνουργοί, αφού ο δράστης είχε στην κατοχή του και χειροβομβίδα.
Το χρονικό
Ένα θρίλερ ήταν σε εξέλιξη από νωρίς το πρωί, όταν ο 60χρονος άνδρας σκότωσε μέσα στο ξυλουργείο του δύο Ρομά και στη συνέχεια ταμπουρώθηκε, κρατώντας χειροβομβίδα.
Η αστυνομία είχε εκκενώσει τα σπίτια της περιοχής και στο σημείο είχαν σπεύσει ισχυρές δυνάμεις και ειδικός διαπραγματευτής.
Μιλώντας στο ΕΡΤnews o δικηγόρος του 60χρονου είπε ότι μίλησε μαζί του, μέσω του διαπραγματευτή της αστυνομίας, και του ζήτησε να παραδοθεί. Ωστόσο, όπως είπε, ο δράστης εμφανιζόταν αποφασισμένος.
«Έκανα ότι μπορούσα για να τον αποτρέψω ελπίζω να με ακούσει. Η φωνή του ήταν σταθερή και ο ίδιος αποφασισμένος», ανέφερε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι πρόκειται για «ιδιαίτερο χαρακτήρα».
Οι διαφορές με τους Ρομά και η Χρυσή Αυγή
Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης είχε στο παρελθόν διαφορές με άτομα από την κοινότητα των Ρομά. Η βεντέτα είχε ξεκινήσει όταν ο ίδιος εργαζόταν σε νυχτερινό κέντρο.
Δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι είχε οικονομικές διαφορές με τα 2 θύματα, ενώ προ πενταετίας είχε υποστεί ξυλοδαρμό είτε από τα θύματα είτε από άλλους Ρομά.
Πριν από κάποια χρόνια ο δράστης είχε πολιτευτεί με τη Χρυσή Αυγή.
Διαβάστε περισσότερα για το προφίλ του.
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












