Skip to main content

Πλήγμα το αποτέλεσμα των περιφερειακών εκλογών παραδέχεται η Μέρκελ

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Μία δύσκολη στιγμή για τους Χριστιανοδημοκράτες αποτελούν οι χαμηλές επιδόσεις του κόμματος στις περιφερειακές εκλογές της Κυριακής σύμφωνα με την καγκελάριο της Γερμανίας Άγκελα Μέρκελ που διαβεβαίωσε ότι θα συνεχίσει να προωθεί μια λύση σε ευρωπαϊκό επίπεδο με στόχο την αντιμετώπιση της προσφυγικής κρίσης.

«Πρέπει να παραδεχθούμε ότι η χθεσινή ήταν μια δύσκολη ημέρα για το CDU» είπε η Μέρκελ σε μια συνέντευξη τύπου που παραχώρησε μετά την συνάντηση που είχε με αξιωματούχους από το κόμμα των Χριστιανοδημοκρατών.

«Χωρίς καμια αμφιβολία, διανύσαμε πολύ δρόμο προς την επίλυση του προσφυγικού ζητήματος, ωστόσο ακόμα δεν έχουμε επιτύχει μια βιώσιμη λύση. Είμαι απόλυτα πεπεισμένη ότι έχουμε ανάγκη από μια λύση σε ευρωπαϊκό επίπεδο και αυτή η λύση χρειάζεται χρόνο» πρόσθεσε η ίδια.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.