Δυο δυνατές υπογραφές προστέθηκαν στην ομάδα που βρίσκεται πίσω από την παραγωγή της πολυαναμενόμενης κινηματογραφικής ταινίας Υπάρχω, με πρωταγωνιστή τον δημοφιλή frontman του συγκροτήματος «Μέλισσες» Χρήστο Μάστορα, εκείνες της Aegean Oil και του προέδρου της Δημήτρη Μελισσανίδη.
Πώς θα μπορούσαν άλλωστε να λείπουν από αυτήν την προσπάθεια, όταν αφενός είναι γνωστή η αγάπη του προέδρου της Aegean Oil για τον Στέλιο Καζαντζίδη αφετέρου σε μια δική του ιδέα βασίστηκε το όλο εγχείρημα;
Η ταινία σε σκηνοθεσία του Γιώργου Τσεμπερόπουλου και σενάριο της Κατερίνας Μπέη, θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2024.
Διαβάστε περισσότερα στο pontosnews.gr
Προτιμώμενη πηγή στην Google
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












