Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται το ζευγάρι που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο

(ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ)

Το παιδί τους ηλικίας 2 ετών νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στην παιδοχειρουργική κλινική

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύονται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπαγεωργίου ο άνδρας και η γυναίκα, που παρασύρθηκαν μαζί με το παιδί τους από ΙΧ σε περιοχή της Θέρμης στη Θεσσαλονίκη.

Ο άνδρας είναι 37 ετών και η γυναίκα έγκυος στον 5ο μήνα, 34 ετών. Το παιδί τους ηλικίας 2 ετών νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στην παιδοχειρουργική κλινική.

Η τριπλή παράσυρση συνέβη γύρω στις 11 το πρωί σε δρόμο που συνδέει την εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Πολυγύρου με την Περαία, κοντά στις εγκαταστάσεις ιδιωτικού ΚΤΕΟ.

Το αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε σε παρακείμενη αυλή με ελιές.

Υπό την επήρεια μέθης ο οδηγός

Υπό την επήρεια μέθης φαίνεται πως βρισκόταν ο οδηγός του αυτοκινήτου.

Ο 46χρονος οδηγός, Έλληνας υπήκοος, συνελήφθη κι αναμένεται να οδηγηθεί αύριο, Πέμπτη, στον εισαγγελέα πρωτοδικών.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.