Skip to main content

Κορωνοϊός- Κύπρος: Σταδιακή χαλάρωση μέτρων εξετάζει η κυβέρνηση

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Διαδοχικές συσκέψεις με θέμα την επιδημιολογική εικόνα της Κύπρου και τα δεδομένα της πανδημίας του κορωνοϊού πρόκειται να έχει σήμερα ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ειδικότερα, στις 9:30 ο κ. Αναστασιάδης θα προεδρεύσει σύσκεψης με την επιδημιολογική συμβουλευτική ομάδα, παρουσία των αρμοδίων υπουργών, ενώ στις 11:15 θα δεχθεί τους αρχηγούς των κομμάτων και τα μέλη της επιδημιολογικής συμβουλευτικής ομάδας.

Η κυβέρνηση προσανατολίζεται σε σταδιακή χαλάρωση των περιοριστικών μέτρων, με κύριο γνώμονα τη διατήρηση της καλής επιδημιολογικής εικόνας που παρουσιάζει η Κύπρος και το ενδιαφέρον να εστιάζεται στην επαναλειτουργία σχολείων, ωδείων και γυμναστηρίων.

Σημειώνεται ότι χθες, Τρίτη 23 Φεβρουαρίου, το υπουργείο Υγείας της Κύπρου ανακοίνωσε 176 νέα κρούσματα κορωνοϊού, με την πόλη της Λεμεσού να παρουσιάζει το μεγαλύτερο ιικό φορτίο από όλες τις πόλεις της χώρας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.