Skip to main content

Ηλεία: «Είπα στα παιδιά μου, ο πατέρας σας είναι δολοφόνος»

Πηγή φωτογραφίας: ΙΝΤΙΜΕ, Δημήτρης Παπαϊωάννου

Σε κλίμα οδύνης η κηδεία της 11χρονης

Το τελευταίο «αντίο» είπαν συγγενείς και φίλοι στην 11χρονη από την Ηλεία που δολοφονήθηκε από τον 37χρονο θείο της. Γονείς, συγγενείς και φίλοι αποχαιρετησαν σε κλιμα οδύνης την 11χρονη που έπεσε θύμα από τον 37χρονο θείο της. Υπενθυμίζεται ότι ο 37χρονος δράστης αναμένεται να απολογηθεί την Παρασκευή (14/6).

Την ώρα της κηδείας, φωτιά ξέσπασε σε λυόμενη κατοικία στην Μυρτιά Πύργου, που φέρεται να ανήκει στον δράστη της στυγερής δολοφονίας

Πηγή φωτ: ΙΝΤΙΜΕ, Δημήτρης Παπαϊωάννου

Πηγή φωτ: ΙΝΤΙΜΕ, Δημήτρης Παπαϊωάννου
Πηγή φωτ: ΙΝΤΙΜΕ, Δημήτρης Παπαϊωάννου

Την Παρασκευή απολογείται ο 37χρονος

Ο 37χρονος δράστης αναμένεται να απολογηθεί την προσεχή Παρασκευή. Σύμφωνα με πληροφορίες, εναντίον του ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, απόπειρα βιασμού ανηλίκου, αρπαγή ανηλίκου, οπλοχρησία και οπλοφορία.

Ο 37χρονος δεν είχε δικηγόρο στη διάρκεια της διαδικασίας στην αστυνομική διεύθυνση Ηλείας και αναμένεται να του οριστεί αυτεπαγγέλτως.

 «Είπα στα παιδιά μου πως ο μπαμπάς τους είναι δολοφόνος και δεν θα ξαναγυρίσει»

Την ίδια στιγμή οργή έχει προκαλέσει η είδηση και στην οικογένεια του 37χρονου, με τη σύζυγό του να δηλώνει πως «είπα στα παιδιά μου πως ο μπαμπάς τους είναι δολοφόνος και δεν θα ξαναγυρίσει».

Πιο αναλυτικά μιλώντας στον Alpha, ανέφερε ότι «τον κοίταξα στα μάτια και του είπα “γιατί το έκανες αυτό στο παιδάκι; Δεν λυπήθηκες τα παιδιά σου;” Με κοίταξε και δεν πήρα απάντηση».

«Είπα την αλήθεια στα παιδιά μου. Ο πατέρας σας είναι δολοφόνος, θα πάει φυλακή, δεν θα ξαναβγεί. Και στην περίπτωση που βγει, δεν θέλω να έχουν καμία επαφή. Για μας έχει πεθάνει αυτός ο άνθρωπος, τα παιδιά μου είναι ορφανά από πατέρα, πρόσθεσε.

«Δεν είμαστε απλά φίλες με τη μητέρα της 11χρονης, είμαστε αδερφές»

Παράλληλα αναφέρθηκε και στις σχέσεις που έχει με την οικογένεια της 11χρονης λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «Δεν είμαστε απλά φίλες με τη μητέρα της Βασιλικής, αδερφές είμαστε, έτσι τη θεωρώ και έτσι θα τη θεωρώ πάντα».

Το χρονικό

Σε ό,τι αφορά το χρονικό της υπόθεσης, σύμφωνα με την Αστυνομία, αφού ο 37χρονος παρέλαβε με αυτοκίνητο την 11χρονη από την Μυρτιά, την μετέφερε σε ερημική αγροτική τοποθεσία στο Καταράχι Ηλείας, προκειμένου να συνευρεθεί μαζί της.

Όταν η 11χρονη αντέδρασε στις προθέσεις του 37χρονου, ο τελευταίος, έχοντας ανθρωποκτόνο πρόθεση, την έριξε στο έδαφος και την έπληξε, με αντικείμενο, πολλές φορές, στην πλάτη, στα πλευρά και στο λαιμό της, με αποτέλεσμα τον θάνατο της ανήλικης.

Στη συνέχεια, ο κατηγορούμενος έσυρε για περίπου 45 μέτρα τη σορό της 11χρονης και ακολούθως την έκρυψε δίπλα σε ένα αποστραγγιστικό αυλάκι, σκεπάζοντάς την με ξερά χόρτα.

Η δικογραφία που έχει σχηματισθεί σε βάρος του 37χρονου περιλαμβάνει τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και της απόπειρας βιασμού.