Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Καταδίκη 57χρονου για σεξουαλική παρενόχληση 10χρονης σε γήπεδα «5 επί 5»

ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ / ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ

Ο κατηγορούμενος αρνήθηκε την κατηγορία, υποστηρίζοντας ότι η κίνησή του παρερμηνεύτηκε

Φυλάκιση 8 μηνών με 3ετή αναστολή επιβλήθηκε σε εργαζόμενο σε γηπεδάκια ποδοσφαίρου (5 Χ 5) στη Θεσσαλονίκη, που καταδικάστηκε ότι παρενόχλησε σεξουαλικά μία 10χρονη, την ώρα που παρακολουθούσε τον πατέρα της να παίζει μπάλα.

Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο τον έκρινε, κατά πλειοψηφία, ένοχο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας με θύμα ανήλικη κάτω των 12 ετών.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, το περιστατικό συνέβη τον Δεκέμβριο του 2017 και πήρε τον δρόμο της Δικαιοσύνης όταν η ανήλικη απευθύνθηκε στους γονείς της.

Όπως κατήγγειλε το κορίτσι, καταθέτοντας προανακριτικά παρουσία παιδοψυχολόγου, ο 57χρονος κατηγορούμενος την αγκάλιασε και κόλλησε το σώμα του πάνω στο δικό της, όταν εκείνη ανέβηκε σε συρματόπλεγμα. Την ίδια ημέρα, σύμφωνα με την καταγγελία, την κάλεσε στο γραφείο του, προσφέροντάς της ως δώρο μία αθλητική φόρμα.

Ο κατηγορούμενος αρνήθηκε την κατηγορία, υποστηρίζοντας ότι ενήργησε προστατευτικά απέναντι στην ανήλικη, προκειμένου να μην τραυματιστεί, τονίζοντας ότι η κίνησή του παρερμηνεύτηκε.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ