Skip to main content

Στ. Κασσελάκης: Απαγορευμένη η λέξη «Τέμπη» μέχρι τις εκλογές, με εντολή και απειλή Μαξίμου

(ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

«Έχουν τα μέσα. Όμως έχουμε το δίκιο» αναφέρει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ

Βολές κατά της κυβέρνησης, αλλά και κατά των ΜΜΕ εξαπολύει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ -Π.Σ. Στέφανος Κασσελάκης με ανάρτηση σχετικά με την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Κρήτη, όπου μίλησαν γονείς θυμάτων της σιδηροδρομικής τραγωδίας των Τεμπών.

«Γονείς των παιδιών των Τεμπών μίλησαν σε εκδήλωση στην Κρήτη, παρουσία χιλιάδων ανθρώπων. Τα ΜΜΕ δεν είπαν τίποτα, σχεδόν στο σύνολό τους» αναφέρει ο κ. Κασσελάκης προσθέτοντας πως «η λέξη ‘Τέμπη’» είναι «απαγορευμένη μέχρι τις εκλογές με εντολή και απειλή Μαξίμου». «Ο αγώνας είναι άνισος. Έχουν τα μέσα. Όμως έχουμε το δίκιο. Και την επιμονή. Είναι ένα Σύστημα. Είμαστε ένας ολόκληρος λαός» συνεχίζει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Παραθέτει ακόμη αποσπάσματα των ομιλιών: «Μαρία Καρυστιανού: “Δεν ήξερα πως κληροδότησα στην κόρη μου κυβερνώντες που είναι σε θέση να την κάψουν ζωντανή. Τώρα ξέρω”. Παύλος Ασλανίδης: “Δεν μπορούσα να φανταστώ ποτέ ότι θα δολοφονήσουν το παιδί μου και θα το πετάξουν το ίδιο βράδυ, με φαγάνες, σε τρία διαφορετικά μέρη στην Λάρισα. Είναι μία κυβερνώσα μαφία”».