Skip to main content

Πατέρας Γιώργου Λυγγερίδη: Η Δικαιοσύνη να πράξει αυτό που πρέπει – Να τιμωρηθούν όπως τους αξίζει

Πηγή φωτ. Intime News

«Την περίμενα αυτή τη δικαίωση γιατί μου την υποσχέθηκαν» δήλωσε συγκινημένος ο Αθανάσιος Λυγγερίδης για τις σημερινές συλλήψεις

«Περιμένουμε από τη Δικαιοσύνη να πράξει αυτό που πρέπει, πρέπει να δικαιωθεί η μνήμη του παιδιού μου» δήλωσε συγκινημένος ο πατέρας του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη, για τις συλλήψεις που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο της μεγάλης αστυνομικής επιχείρησης που διοργανώχθηκε από τη Διεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους.

«Ήταν μια μέρα δύσκολη συναισθηματικά» δήλωσε ο Αθανάσιος Λυγγερίδης, ο οποίος έδωσε το παρών σήμερα σε εκδήλωση για την αθλητική βία, προσθέτοντας πως η σημερινή εξέλιξη «είναι μία αρχή». «Την περίμενα αυτή τη δικαίωση γιατί μου την υποσχέθηκαν», συμπλήρωσε ο πατέρας του 31χρονου αστυνομικού των ΜΑΤ που τραυματίστηκε από ναυτική φωτοβολίδα στις 7 Δεκεμβρίου 2023 στου Ρέντη και υπέκυψε μετά από πολυήμερη νοσηλεία.

Ερωτηθείς αν επιθυμεί να αντικρύσει τους συλληφθέντες απάντησε: «Δεν θέλω να τους βλέπω, τι να αντικρύσω; Απλά θέλω να τιμωρηθούν όπως τους αξίζει».

Ο πατέρας του 31χρονου αστυνομικού, που στο άκουσμα της είδησης για τις σημερινές συλλήψεις, έπεσε συγκινημένος στην αγκαλιά των συνάδελφων του παιδιού του, δήλωσε πως όλοι οι αστυνομικοί είναι γιοι του. «Είναι όλα τα παιδιά μου, είναι η καινούρια μου οικογένεια, εδώ μέσα βρίσκεται ο γιος μου» δήλωσε.

naftemporiki.gr