Skip to main content

Πασαλιμάνι: Κατέρρευσε τμήμα διώροφου κτιρίου – Ένας νεκρός

Πηγή φωτ. Intime News

Σύμφωνα με πληροφορίες το θύμα ήταν αστυνομικός - Τρεις τραυματίες

Τμήμα διώροφου κτιρίου, στο οποίο εκτελούνταν εργασίες ανακαίνισης, κατέρρευσε στην οδό Νεωρίων στο Πασαλιμάνι, λίγο πριν τις 10 το πρωί, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας άνθρωπος, όπως επιβεβαίωσε o δήμαρχος Πειραιά.

«Σύμφωνα με πληροφορίες, μάλλον ο νεκρός ήταν αστυνομικός, ο οποίος είχε πάει για μεροκάματο στην οικοδομή αυτή» δήλωσε μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Αlpha και πρόσθεσε πως ακόμη τρία άτομα τραυματίστηκαν.

Ο ίδιος διευκρίνισε πως πρόκειται για ιδιωτική οικοδομή που είχε άδεια εργασιών μικρής κλίμακας και πρόσθεσε πως ο εργολάβος κρατείται. Οι συνθήκες της κατάρρευσης δεν έχουν διευκρινιστεί.

Πηγή φωτ. Intime News
Πηγή φωτ. Intime News

Νωρίτερα, η Πυροσβεστική ανέφερε σε ανάρτησή της στο Χ πως στο κτίριο είχε εγκλωβιστεί οδηγός φορτηγού οχήματος, που καταπλακώθηκε από δομικά υλικά. Στη συνέχεια με νέα ανάρτησή της, η Πυροσβεστική γνωστοποίησε πως ο άνδρας ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του και παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Στο σημείο επιχείρησαν 24 πυροσβέστες με 8 οχήματα, καθώς και ομάδα έρευνας και διάσωσης με διασωστικό σκύλο της 1ης ΕΜΑΚ.

Πηγή φωτ. Intime News

Για το περιστατικό διενεργείται προανάκριση από το αρμόδιο ανακριτικό τμήμα.

naftemporiki.gr