Skip to main content

Υπερυπουργό για το προσφυγικό ζήτησε ο Στ. Θεοδωράκης

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Τον ορισμό ενός υπερυπουργού για το προσφυγικό ζήτησε κατά τη διάρκεια της σύσκεψης πολιτικών αρχηγών ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράης, χωρίς ωστόσο να προτείνει κάποιο συγκεκριμένο όνομα, σύμφωνα με πηγές της Σεβαστουπόλεως.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, τις οποίες επικαλείται το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο κ. Θεοδωράκης ζήτησε να δημιουργηθούν ειδικές δομές για τα παιδιά των προσφύγων και των μεταναστών και τα ασυνόδευτα παιδιά.

Εξήγησε επίσης ότι οι συγκεκριμένες δομές δεν θα φροντίζουν μόνο για τη σίτιση, τη φροντίδα και τη διαμονή των παιδιών, αλλά και για την εκπαίδευσή τους και την κοινωνική τους ένταξη.

Κατά τις ίδιες πηγές, ο επικεφαλής του Ποταμιού ζήτησε σαφή διαχωρισμό προσφύγων και μεταναστών και εθνικό σχέδιο για τον έλεγχο των προσφυγικών ροών, ενώ κάλεσε τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα να αναγνωρίσει τις ευθύνες της κυβέρνησης για τη σημερινή κατάσταση.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.