Skip to main content

Συνελήφθη 13χρονος που χτύπησε ανήλικο για να τον ληστέψει

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Βεβαρυμένο το ιστορικό του 13χρονου

Χειροπέδες σε ένα 13χρονο παιδί πέρασαν οι αστυνομικοί, λόγω έντονης παραβατικής συμπεριφοράς, όπως αποκαλύπτει ρεπορτάζ της ΕΡΤ.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, όλα ξεκίνησαν το βράδυ της Κυριακής, όταν αστυνομικοί της ασφάλειας εκτελούσαν περιπολία στην ευρύτερη περιοχή του Αμαρουσίου και γύρω από μεγάλο εμπορικό κέντρο.

Τότε ενημερώθηκαν ότι έξω από τον ΗΣΑΠ στη Νερατζιώτισσα υπάρχει ένα επεισόδιο. Έφτασαν στο σημείο, εντόπισαν 8 ανήλικους. Η μητέρα του ενός παιδιού είπε πως ο γιος της έχει δεχτεί επίθεση από έναν 13χρονο προκειμένου να του αρπάξει χρήματα και κινητό τηλέφωνο, χωρίς όμως να τα καταφέρει.

Οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν αναζητήσεις και εντόπισαν τον 13χρονο στην περιοχή του Αιγάλεω. Μάλιστα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο 13χρονος τον Φεβρουάριο είχε επιτεθεί ξανά στο συγκεκριμένο παιδί και του άρπαξε το κινητό τηλέφωνο το οποίο άνηκε στη μητέρα του. Ο μικρός δεν το είχε πει όμως φοβούμενος την αντίδραση της μαμάς του.

Ο 13χρονος οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα και εκεί διαπιστώθηκε ότι εκτός από αυτή την κλοπή και την επίθεση έχει διαπράξει τουλάχιστον άλλα δύο με τρία παρεμφερή αδικήματα.