Skip to main content

Άρχισε η δίκη του πρώην σκηνοθέτη της τηλεοπτικής σειράς «Σασμός» για βιασμό 

EUROKINISSI/ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ

Κατά την έναρξη της διαδικασίας, ο κατηγορούμενος αρνήθηκε την κατηγορία των βιασμού

Στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας άρχισε η δίκη του πρώην σκηνοθέτη της τηλεοπτικής σειράς «Σασμός», ο οποίος κατηγορείται για βιασμό σε βάρος γυναίκας ηθοποιού τον Ιούλιο του 2010.

Αρκετοί «επώνυμοι» έχουν κληθεί να καταθέσουν ως μάρτυρες

Αρκετοί είναι οι «επώνυμοι» που βρίσκονται μέσα στη δικαστική αίθουσα για να καταθέσουν ως μάρτυρες: η Μαρκέλα Γιαννάτου, η Μαρία Τζομπανάκη και η Ιρένε Τροστ, ενώ θα καταθέσει και η Κατερίνα Διδασκάλου. Από την πλευρά του σκηνοθέτη δηλώθηκαν ως μάρτυρες υπεράσπισης μεταξύ άλλων, οι Κώστας Αρζόγλου, Βύρων Κόλασης, Μέλπω Κωστή και Χρήστος Ξηρογιάννης.

Αρνείται την κατηγορία

Κατά την έναρξη της διαδικασίας, ο κατηγορούμενος αρνήθηκε την κατηγορία των βιασμού λέγοντας ότι υπήρξε σεξουαλική επαφή με την καταγγέλλουσα, αλλά ήταν με συναίνεση. Η δίκη συνεχίζεται με την κατάθεση του φερόμενου ως θύματος.

Η καταγγελία της ηθοποιού σε βάρος του σκηνοθέτη είχε γινει γνωστή στις αρχές Μαΐου 2022. Λίγες ημέρες μετά, ο σκηνοθέτης με ανάρτηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ανακοίνωνε την παραίτησή του, διαψεύδοντας ωστόσο τις καταγγελίες σε βάρος του.

«Μέχρι να αποφανθεί η Δικαιοσύνη νιώθω την υποχρέωση να παραιτηθώ από τη σειρά την οποία σκηνοθετώ, δεν θέλω με κανένα τρόπο αυτή η προσωπική μου περιπέτεια να φέρει σε δύσκολη θέση τους συνεργάτες μου, την παραγωγή και το κανάλι», είχε γράψει στον προσωπικό λογαριασμό του.

naftemporiki.gr