Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Προφυλακιστέος ο 55χρονος που μαχαίρωσε μάγειρα για μία μερίδα κοντοσούβλι

ΣΙΑΜΙΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ / INTIME NEWS

Τι υποστήριξε στην στην απολογία του

Τον δρόμο για την φυλακή πήρε ο 55χρονος που κατηγορείται για το αιματηρό επεισόδιο σε ουζερί στην Μενεμένη, στις αρχές του μήνα, όταν μετά από διαπληκτισμό τραυμάτισε με μαχαίρι τον 65χρονο μάγειρα. Μετά την απολογί του στην 7η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης ο 55χρονος κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος.

Αφορμή για την αιματηρή επίθεση, σύμφωνα με τη δικογραφία, στάθηκε η δυσαρέσκεια του κατηγορούμενου – θαμώνα για την ποιότητα μίας μερίδας κοντοσούβλι που είχε παραγγείλει. Το 65χρονο θύμα είχε τραυματιστεί στην κοιλιά και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, ενώ νοσηλεύτηκε εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο.

Σε βάρος του 55χρονου, υπηκόου Αλβανίας, είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για το αδίκημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας. Όπως έγινε γνωστό, στην απολογία του ανέφερε ότι βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ, κι ότι αντέδρασε ενστικτωδώς (πιάνοντας το μαχαίρι από το τραπέζι), όταν του επιτέθηκε ο μάγειρας. Ο ίδιος φέρεται να δήλωσε μετανιωμένος για την πράξη, τονίζοντας ότι έχει ήδη επικοινωνήσει με το θύμα (συμπατριώτης του) για να του ζητήσει συγγνώμη.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ