Στην καρδιά του Παρκ Εξτενσιόν στο Μόντρεαλ θα χτυπήσει η… ελληνική καρδιά στις 24 Μαρτίου, οπότε και θα πραγματοποιηθεί η παρέλαση της ομογένειας για την επέτειο της Εθνικής Ανεξαρτησίας. Μάλιστα, το «παρών» θα δώσουν ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Τζάστιν Τριντό, πρωθυπουργοί της Ελλάδας και του Καναδά, καθώς και εκπρόσωποι της ομοσπονδιακής, επαρχιακής και δημοτικής κυβέρνησης.
Σύμφωνα με την Ελληνική Κοινότητα Μείζονος Μόντρεαλ, η παρέλαση θα ξεκινήσει στις 13:00 από τη γωνία Hutchison κατά μήκος της Jean-Talon και θα καταλήξει στην Birnam.
Διαβάστε περισσότερα στο Pontosnews.gr
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












