Skip to main content

Δολοφονία στην Νίκαια: «Μας είπαν στο ψυχιατρείο ότι δεν έπασχε από κάτι, απλώς ήταν κακός»

(ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

«Ήταν κακοποιητικός. Από ποιον να ζητήσω τώρα ευθύνες που αυτός ο άνθρωπος κυκλοφορούσε ελεύθερος;» λέει η κόρη του δράστη και σύζυγος του θύματος

«Μας απειλούσε ότι θα χυθεί αίμα» λέει  η σύζυγος του 40χρονου άνδρα που έπεσε νεκρός από τα χέρια του από τον 64χρονου πεθερού, σε μια ακόμη οικογενειακή τραγωδία που εκτυλίχθηκε σήμερα στη Νίκαια.

Ο δράστης, που μετά το έγκλημα  αυτοκτόνησε, έφτασε από την Θεσσαλονίκη για να εκτελέσει τον γαμπρό του, τον οποίον θεωρούσε υπεύθυνο για τον χωρισμό του με τη γυναίκα του. Ωστόσο όπως καταγγέλλουν όσοι γνωρίζουν, την κακοποιούσε συστηματικά.

«Αυτός ο άνθρωπος που δολοφόνησε τον άνδρα μου σήμερα και μας κατέστρεψε το σπίτι, μας απειλούσε», είπε συντετριμμένη η κόρη του δράστη.

«Του είχαμε κάνει καταγγελία στην Εισαγγελία Θεσσαλονίκης, τον είχανε πάει στο ψυχιατρικό κέντρο Σταυρούπολης. Είχαμε πάει και είχαμε δώσει καταθέσεις για το πόσο κακοποιητικός ήταν. Μετά από δύο ημέρες πήρε εξιτήριο».

«Εγώ από ποιον θα ζητήσω ευθύνες που αυτός ο άνθρωπος κυκλοφορούσε ελεύθερος»; αναρωτήθηκε η γυναίκα. «Το είχαμε πει στην αστυνομία, το είχαμε πει στους ψυχίατρους που τον παρακολουθούσαν, ότι ήταν βίαιος».

Σύμφωνα με την ίδια ο πατέρας της ήταν μία εβδομάδα στην Αθήνα και τους παρακολουθούσε. Η ίδια είπε επίσης ότι από τους πυροβολισμούς την χτύπησαν σκάγια στο πόδι. « Αν το παιδί ήταν έξω με τον μπαμπά του, φανταστείτε τι θα μπορούσε να είχε γίνει»

Επίσης, εντύπωση κάνει μία φράση που είπε συγγενής της οικογένειας για τον 64χρονο.

«Είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρείο για μία εβδομάδα. Αλλά βγήκε. Οι γιατροί είπαν ότι δεν επασχε από κάτι, απλώς ήταν κακός άνθρωπος, τόνισε.