Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Σε κρίσιμη κατάσταση 22χρονος- Δέχθηκε επίθεση από ράπερ

Υπεβλήθη σε εξάωρη χειρουργική επέμβαση

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ένας 22χρονος φοιτητής μετά από επίθεση που δέχθηκε από ράπερ στη Θεσσαλονίκη.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΡΤ που επικαλείται την καταγγελία που έχει γίνει στην αστυνομία που διερευνά το περιστατικό, ο 22χρονος φοιτητής βρισκόταν τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής παρέα με άλλους δύο φοιτητές στην οδό Συγγρού στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με τις καταθέσεις που συγκέντρωσε η αστυνομία, ο 22χρονος βλέποντας τον ράπερ είπε στην παρέα του «αυτός είναι γνωστός». Τότε, σύμφωνα πάντα με την δημόσια τηλεόραση που επικαλείται τις καταγγελίες, δέχθηκε επίθεση από τον ράπερ ο οποίος τον χτύπησε στο κεφάλι με το κεφάλι του. Ένα δεύτερο άτομο που ήταν μαζί με τον ράπερ τον χτύπησε επίσης στο σώμα, με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος και να χτυπήσει στο κεφάλι.

Παρότι στην αρχή ο 22χρονος θεώρησε ότι είναι καλά, στη συνέχεια αισθάνθηκε έντονες ενοχλήσεις και μετέβη στο νοσοκομείο, όπου υπεβλήθη σε εξάωρη χειρουργική επέμβαση. Αυτή την ώρα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ καθώς του αφαιρέθηκε αιμάτωμα στο κεφάλι.

Στο πλαίσιο του αυτοφώρου, καθώς το περιστατικό καταγγέλθηκε από το νοσοκομείο ενώ και ο ίδιος ο 22χρονος είχε περιγράψει τι συνέβη, η αστυνομία αναζήτησε τον ράπερ χωρίς να τον εντοπίσει.