Skip to main content

Πλουτοχώρι Ηλείας: Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του αγνοούμενου οδηγού

(ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΥΡΟΥΝΗΣ/ILIALIVE.GR/EUROKINISSI)
Έρευνες των πυροσβεστών της ΕΜΑΚ και της Αστυνομίας για τον εντοπισμό του ζευγαριού που επέβαινε στο αυτοκίνητο το οποίο και παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά χειμάρρου στην είσοδο της κοινότητας Πλουτοχωρίου του Δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων.

Χθες βρέθηκε η σορός της 38χρονης γυναίκας που επέβαινε στο αυτοκίνητο

Άκαρπες παραμένουν μέχρι στιγμής οι έρευνες για τον εντοπισμό του οδηγού αυτοκινήτου που παρασύρθηκε το βράδυ της περασμένης Δευτέρας από ορμητικά νερά χειμάρρου στο Πλουτοχώρι Ηλείας.

Οι έρευνες συνεχίζονται και σήμερα στην ευρύτερη περιοχή της τοπικής κοινότητας. Συγκεκριμένα, οι έρευνες των ανδρών της 6ης ΕΜΑΚ, αλλά και των πυροσβεστών, θα συνεχιστούν στον χείμαρρο της Κόβιτσας, όπου η στάθμη των υδάτων έχει υποχωρήσει, καθώς και προς την περιοχή του ποταμού Αλφειού.

Την Τρίτη, οι δύτες της ΕΜΑΚ κατάφεραν να εντοπίσουν τη σορό της 38χρονης συνοδηγού, ενώ περίπου 300 μέτρα μακριά εντοπίστηκε και το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε το ζευγάρι.

Στο μεταξύ, σε εξέλιξη είναι και οι έρευνες, προκειμένου να διακριβωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες παρασύρθηκε το αυτοκίνητο από τα ορμητικά νερά του χειμάρρου. Όλα συνέβησαν όταν ο αγνοούμενος οδηγός επιχείρησε να περάσει με το ιδιωτικό του όχημα την ώρα της ισχυρής βροχόπτωσης το γεφύρι που βρίσκεται στην είσοδο του χωριού.

Ωστόσο, τη στιγμή που περνούσε από το σημείο ένα κύμα υδάτινου όγκου πέρασε πάνω από το γεφύρι και κόλλησε το όχημα στα κάγκελα, ενώ ακολούθησε και ένα δεύτερο κύμα που χτύπησε με σφοδρότητα το όχημα, το αναποδογύρισε και το έριξε εντός του υδατορέματος Κόβιτσας.