Skip to main content

Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: Γνωστός στις αρχές ο σύντροφος της 41χρονης – Συνεχίζεται η ανάκριση

INTIME (ΦΩΤ. ΑΡΧΕΙΟΥ)

Κλιμάκιο της Σήμανσης ελέγχει εξονυχιστικά το αυτοκίνητο του φίλου του 41χρονου

Ανακρίνονται ο 39χρονος σύντροφος της 41χρονης εγκύου στη Θεσσαλονίκη, και ο φίλος του, ο οποίος άλλωστε φέρεται να ομολόγησε ότι τη δολοφόνησε ο σύντροφός της και μαζί μετέφεραν την σορό της, αφού προηγουμένως την τοποθέτησαν σε ένα μπαούλο.

Το πτώμα της 41χρονης εγκύου εντοπίστηκε μέσα σε ένα μπαούλο σε απόμερη περιοχή της Χαλκιδικής. Ειδικότερα, η σορός της εντοπίστηκε σε δασώδη περιοχή μεταξύ Τρίγλιας και Γαλάτιστας Χαλκιδικής. Σημειώνεται ότι η γυναίκα αγνοείτο από την Πρωτοχρονιά στη Θεσσαλονίκη.

Όπως σημειώνει η ΕΡΤ, ο σύντροφος της δολοφονημένης γυναίκας αρνείται ότι έχει οποιαδήποτε σχέση με την εξαφάνιση, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρχαν μεταξύ τους οικονομικές διαφορές. Τα τελευταία στοιχεία δείχνουν μάλιστα ότι στη δολοφονία της γυναίκας εμπλέκεται και ο φίλος του συντρόφου της.

Τα αντιφατικά μηνύματα που βρέθηκε ότι στάλθηκαν από το κινητό της γυναίκας ήταν αυτά που κίνησαν υποψίες και στις διωκτικές αρχές, μιας και δεν τα έστειλε εκείνη. Παράλληλα πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αστυνομικοί της Δίωξης Ανθρωποκτονιών έχουν στα χέρια τους και άλλα στοιχεία που οδήγησαν στο τραγικό αυτό αποτέλεσμα, όπως υλικό από κάμερες και ευρήματα στο σπίτι του συντρόφου.

Υπενθυμίζεται ότι η 41χρονη γυναίκα είχε μια 13χρονη κόρη και βρισκόταν στον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Τόσο ο σύντροφος της 41χρονης, όσο και ο φίλος του, είναι γνώριμοι της αστυνομίας, με τον πρώτο να έχει πλούσιο ποινικό παρελθόν.

Σύμφωνα με το thestival.gr κλιμάκιο της Σήμανσης ελέγχει εξονυχιστικά το αυτοκίνητο του φίλου του με το οποίο φέρονται οι δύο άνδρες να μετέφεραν το πτώμα, ενώ Κλιμάκιο του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής μεταβαίνει στη Νέα Τρίγλια, στο σημείο που υποδείχθηκε από τον φίλο ότι απέρριψαν τη σορό.