Skip to main content

H κοινωνική οργάνωση «Είμαστε Ένα» στην Ε.Γ.Ν.Υ.Α.

«Παρά τις ολοένα αυξανόμενες δυσκολίες η Στέγη της Ένωσης Γονέων Νοητικώς Υστερούντων Ατόμων. επιτελεί καθημερινά σημαντικό έργο»

Την Ένωση Γονέων Νοητικώς Υστερούντων Ατόμων (Ε.Γ.Ν.Υ.Α.) στο Λαγονήσι επισκέφτηκε η κοινωνική οργάνωση «Είμαστε Ένα». Η αντιπροσωπεία του «Είμαστε Ένα» με επικεφαλής την πρόεδρο της οργάνωσης Σοφία Φ. Κατσίγιαννη, παρέα με φίλους και εθελοντές, μοίρασαν γούρια σε ενήλικους νοητικώς υστερούντες, άνδρες και γυναίκες, ενόψει της νέας χρονιάς.

Τους ανθρώπους του «Είμαστε Ένα» συνόδευσε και η δημοσιογράφος Ναταλι Κακαβά, με την ιδιότητα της Αντιδημάρχου Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Σαρωνικού.

«Παρά τις ολοένα αυξανόμενες δυσκολίες η Στέγη της Ε.Γ.Ν.Υ.Α. επιτελεί καθημερινά σημαντικό έργο. Η μέριμνα για την προστασία, περίθαλψη, διαπαιδαγώγηση, ανάπτυξη δεξιοτήτων, σωματική αγωγή και επαγγελματική κατάρτιση, καθώς και αποκατάσταση, κοινωνική προσαρμογή και ενασχόληση με τα αθλητικά των ανθρώπων που φιλοξενεί αποτελεί φωτεινό παράδειγμα για όλους μας. Τους αξίζουν τα θερμότερα συγχαρητήρια. Αποδεικνύουν ότι η πρόσφορά στον άνθρωπο, η αλληλεγγύη και η αλληλοβοήθεια μπορούν να γίνουν αξίες χωρίς όρια εάν υπάρχει αγάπη» δήλωσε η πρόεδρος της «Είμαστε Ένα», Σοφία Κατσίγιαννη. Οι άνθρωποι της κοινωνικής μας «Είμαστε Ένα» υποσχέθηκαν στους ιθύνοντες της Ε.Γ.Ν.Υ.Α. ότι θα βρίσκονται διαρκώς δίπλα τους και δεσμεύτηκαν να τους επισκεφτούν ξανά σύντομα.