Skip to main content

Γυναικοκτονία στη Σαλαμίνα: Στον Εισαγγελέα ο 71χρονος που ομολόγησε τη δολοφονία της συντρόφου του

ΒΑΡΑΚΛΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ / INTIME NEWS

Ο 71χρονος φέρεται να είχε ασκήσει βία και στον έφηβο γιο της 43χρονης

Στον Εισαγγελέα οδηγείται σήμερα ο 71χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία της συντρόφου του. Ο 71χρονος άνδρας κρατείται στην υποδοχή της Ασφάλειας Πειραιά.

Ο 71χρονος έχει ομολογήσει τη δολοφονία της 43χρονης συντρόφου του και παραδέχτηκε πως την εκτέλεσε εν ψυχρώ με κυνηγετική καραμπίνα μέσα στο σπίτι της μητέρας της, όπου και είχε βρει καταφύγιο. Υποστήριξε ότι τον απάτησε και αποφάσισε να την σκοτώσει.

Έκλεψε μάλιστα το αυτοκίνητο και το κινητό της 43χρονης.

Η γυναίκα πριν από 4 ημέρες, στις 2 Δεκεμβρίου, είχε μεταβεί μαζί με τη μητέρα της στο αστυνομικό τμήμα Σαλαμίνας και είχε καταγγείλει τον 71χρονο σύντροφό της για ενδοοικογενειακή βία, ότι ο 71χρονος την χτύπησε και την εξύβρισε.

Μάλιστα σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ, είχε καταγγείλει ότι ο 71χρονος είχε ασκήσει βία και στο 15χρονο παιδί που είχε από τον προηγούμενο γάμο.

Οι αστυνομικοί συμβούλευσαν τη 43χρονη να εγκαταστήσει το panic button στο κινητό της και να μην επιστρέψει στο σπίτι όπου συγκατοικούσε με τον 71χρονο, αλλά να μείνει στο σπίτι της μητέρας της.

Η 43χρονη όντως τις τελευταίες μέρες διέμενε στο σπίτι της μητέρας της, αλλά σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία δεν πρόλαβε να ενεργοποιήσει το panic button.