Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε σήμερα, Δευτέρα, τα ξημερώματα σε πρατήριο υγρών καυσίμων, στον Ασπρόπυργο.
Σύμφωνα με την αστυνομία, λίγο πριν τις 3 τα ξημερώματα άγνωστοι δράστες, οι οποίοι είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, εισήλθαν στο πρατήριο, που βρίσκεται στο 17ο χιλιόμετρο της Αθηνών-Κορίνθου.
Με την απειλή τσεκουριών, οι δράστες αφαίρεσαν χρηματοκιβώτιο, το οποίο περιείχε αδιευκρίνιστο επί του παρόντος χρηματικό πόσο, σύμφωνα με το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.
Ακολούθως, οι δράστες τράπηκαν σε φυγή, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα της αστυνομίας για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.











