Skip to main content

ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Μητσοτάκης υπερασπίζεται τους πιο ακραίους κύκλους των δανεστών

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Επίθεση στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ, υποστηρίζοντας ότι κατά την ομιλία στα στελέχη της Ν.Δ. επέδειξε την απόλυτη αφοσίωσή του στην υπεράσπιση των πιο ακραίων κύκλων των δανειστών.

«Ο επικεφαλής της ΝΔ ισχυρίστηκε πως την ευθύνη για τη μη ολοκλήρωση της αξιολόγησης έχει η κυβέρνηση και όχι αυτοί που θέτουν, από την πρώτη στιγμή της έναρξης των διαπραγματεύσεων, παράλογες απαιτήσεις» σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτει:

«Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Κυρ. Μητσοτάκης στρέφεται εναντίον των συμφερόντων του ελληνικού λαού -“παλιά μου τέχνη κόσκινο” για τον επικεφαλής της Ν.Δ. Τι καλύτερο θα μπορούσε να περιμένει κανείς από κάποιον που πηγαίνει στο Βερολίνο για να παρουσιάσει το προεκλογικό του πρόγραμμα και να ζητήσει εκλογές;».

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.