Skip to main content

Έρχονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Σημαντική αλλαγή του καιρού τις επόμενες ημέρες στις περισσότερες περιοχές της χώρας, με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που δεν αποκλείεται να συνοδεύονται τοπικά από θυελλώδεις ανέμους και χαλαζοπτώσεις, προβλέπουν οι μετεωρολόγοι.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με δελτίο επιδείνωσης καιρού της ΕΜΥ, θα επηρεαστούν: 

Αύριο Τρίτη (07/03/2017)

Από τις μεσημβρινές ώρες τα νησιά του Ιονίου, η Ήπειρος, η δυτική Στερεά, η δυτική και νότια Πελοπόννησος και από τις βραδινές ώρες η Μακεδονία, η Θράκη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και πιθανώς πρόσκαιρα οι υπόλοιπες περιοχές.

Την Τετάρτη (08/03/2017)

Οι περισσότερες περιοχές της χώρας, βαθμιαία όμως τα φαινόμενα στα δυτικά θα εξασθενήσουν.

Την Πέμπτη (09/03/2017)

Τα νησιά του Αιγαίου, η Κρήτη, η κεντρική Μακεδονία, η ανατολική Θεσσαλία και πρόσκαιρα η ανατολική Στερεά, η Εύβοια, η ανατολική και νότια Πελοπόννησος.

Τα φαινόμενα βαθμιαία την Παρασκευή (10/03/2017) θα εξασθενήσουν.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.