Skip to main content

Αυξημένη κίνηση στον Κηφισό- Διαρροή μεγάλης ποσότητας λάσπης

INTIME NEWS / ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΣ

Πού αλλού παρατηρείται συμφόρηση

Με ιδιαίτερη δυσκολία διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων στον Κηφισό λόγω διαρροής λάσπης από διερχόμενο φορτηγό, σε μεγάλη ποσότητα, στο ανοδικό ρεύμα προς Λαμία, στο ύψος του Αγίου Ιωάννη του Ρέντη, στη λαχαναγορά (ακριβώς κάτω από την γέφυρα που περνάνε οι γραμμές του τρένου).

Στο σημείο επιχειρούν συνεργεία της Περιφέρειας Αττικής με τη βοήθεια της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της Τροχαίας που έχει προχωρήσει σε σήμανση στον δρόμο.

Σύμφωνα με τον σύμβουλο Οδικής Ασφάλειας της Περιφέρειας Αττικής Κίμωνα Λογοθέτη, στο σημείο έχει δημιουργηθεί μία πολύ μεγάλη ουρά οχημάτων που φτάνει μέχρι το Φαληρικό Δέλτα και συνεχίζει προς την Ποσειδώνος και προς τον Πειραιά. Όπως ανέφερε στην ΕΡΤ, η κίνηση έχει ξεκινήσει να επηρεάζει και το καθοδικό ρεύμα της Συγγρού.

«Όταν ο Κηφισός ξεκινάει έτσι, τα πράγματα δεν μπορούνε να πάνε καλά στο υπόλοιπο οδικό δίκτυο», είπε χαρακτηριστικά αναφέροντας πως παρατηρείται συμφόρηση και στο ρεύμα του Κηφισού προς Πειραιά, από την Αττική Οδό μέχρι την Αθηνών, στην Κηφισίας και στα δύο ρεύματα, στο κέντρο της Αθήνας στην Αρδηττού και στην Βασιλέως Κωνσταντίνου, στην Αλίμου-Κατεχάκη και στην Συγγρού στην άνοδό της προς το κέντρο (ξεκινάει από το Νέο Κόσμο).

Δείτε εδώ την κίνηση στους δρόμους