Skip to main content

Δ. Κεχαγιά στο Naftemporiki TV: Πάνω από 140 έργα στον δήμο Πεντέλης

Η δήμαρχος Πεντέλης Δήμητρα Κεχαγιά στο κανάλι της Ναυτεμπορικής

«Είναι η πρώτη μου θητεία, το 2019 ανέλαβα το δήμο Πεντέλης ως δήμαρχος, είμαι μηχανικός τοπογράφος και έχω τελειώσει και την Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης, ξεκινήσαμε το 2019 έναν αγώνα με απλή αναλογική, ήταν οι συνθήκες διαφορετικές και εάν δεν ήταν αυτή η κυβέρνηση να αλλάξει τα δεδομένα και να μπορούμε να πάρουμε αποφάσεις τίποτα δεν θα είχε γίνει, η απλή αναλογική δεν είχε την δυνατότητα να λειτουργήσει, το όραμα μας ήταν να αποδώσουμε στους πολίτες ένα καλύτερο αύριο» δήλωσε η δήμαρχος Πεντέλης Δήμητρα Κεχαγιά, μιλώντας το πρωί της Δευτέρας στο κανάλι της Ναυτεμπορικής.

Στη συνέχεια η κ. Κεχαγιά ανέφερε πως «ξεκινάμε από κάτω προς τα πάνω, δηλαδή από τους πολίτες, άρα από τον πρώτο βαθμό αυτοδιοίκησης και ανεβαίνουμε προς τα πάνω για να πετύχουμε τον στόχο της κλιματικής ουδετερότητας, δηλαδή να μειώσουμε το ανθρακικό αποτύπωμα, την κατανάλωση της ενέργειας, φιλοδοξούμε επειδή υπάρχει η πρόθεση για αναβάθμιση του πεντελικού όρους να ενταχθούμε νωρίτερα στις κλιματικά ουδέτερες πόλεις».

Τέλος η κ. Κεχαγιά υποστήριξε πως «τα έργα στον δήμο Πεντέλης ξεπερνούν τα 140, έχουμε πετύχει πάνω από 73 εκατομμύρια ευρώ χρηματοδότηση, κυρίως από ΕΣΠΑ, ένα από τα μεγαλύτερα έργα είναι η υπογειοποίηση, κάνουμε μεγάλη προσπάθεια».