Skip to main content

ΑΣΕΠ: Αποτελέσματα για 72 θέσεις στην ΕΥΔΑΠ και 5 στο υπουργείο Εσωτερικών

Και στις δύο περιπτώσεις οι θέσεις καλύφθηκαν από επιλαχόντες.

Εκδόθηκαν τη Δευτέρα 3 Ιουλίου από το ΑΣΕΠ τα οριστικά αποτελέσματα από επιλαχόντες της Προκήρυξης 1Κ/2018 (Φ.Ε.Κ. 7/2018/τ. ΑΣΕΠ), για την πλήρωση, σύμφωνα με τις διατάξεις των παρ. 7 και 8 του άρθρου 25 του Ν. 4765/2021, (Α΄ 6), όπως ισχύει, μεταξύ άλλων, εβδομήντα δύο (72) συνολικά θέσεων προσωπικού με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου στην Ανώνυμη Εταιρεία Ύδρευσης και Αποχέτευσης Πρωτεύσας (ΕΥΔΑΠ ΑΕ) των κατηγοριών Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης, χωρίς νέα προκήρυξη, με τα ίδια τυπικά και πρόσθετα προσόντα, όπως ακριβώς ορίζονται στην προκήρυξη.

Οι πίνακες προσληπτέων απεστάλησαν στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση και θα αναρτηθούν στο Πρόγραμμα «Διαύγεια» μετά την έκδοση του σχετικού ΦΕΚ.

ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Π.Ε. / ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Τ.Ε.

Υπουργείο Εσωτερικών

Στο μεταξύ, σήμερα εκδόθηκαν τα οριστικά αποτελέσματα από επιλαχόντες της Προκήρυξης 2Κ/2021 (ΦΕΚ 9/2021, Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ), για την πλήρωση, σύμφωνα με τις διατάξεις των παρ. 7 και 8 του άρθρου 25 του Ν. 4765/2021, (Α΄ 6), όπως ισχύει, πέντε (5) θέσεων τακτικού προσωπικού του κλάδου/ειδικότητας ΠΕ Πληροφορικής στο υπουργείο Εσωτερικών, χωρίς νέα προκήρυξη, με τα ίδια τυπικά και πρόσθετα προσόντα, όπως ακριβώς ορίζονται στην ανωτέρω προκήρυξη.

Ο πίνακας διοριστέων απεστάλη στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση και θα αναρτηθεί στο Πρόγραμμα «Διαύγεια» μετά την έκδοση του σχετικού ΦΕΚ.

ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ – ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Π.Ε.