Skip to main content

Νέο ρεκόρ επισκεψιμότητας για το naftemporiki.gr

Σε σταθερά ανοδική τροχιά η ηλεκτρονική έκδοση της «Ναυτεμπορικής» - Εκρηκτική αύξηση των μοναδικών χρηστών

Την ηγετική της θέση στα digital media ενισχύει η ηλεκτρονική έκδοση της «Ναυτεμπορικής», κερδίζοντας συνεχώς έδαφος στη διαδικτυακή ενημέρωση.

Στις εκλογές της 25ης Ιουνίου το naftemporiki.gr έλαβε για μία ακόμη φορά την «ψήφο εμπιστοσύνης» των χρηστών του διαδικτύου, που επιβράβευσαν με την προτίμησή τους την σταθερή προσήλωση της «Ν» στις αξίες της άμεσης, έγκυρης και αξιόπιστης ενημέρωσης.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Google Analytics, την Κυριακή των εκλογών 871.000 μοναδικοί χρήστες επέλεξαν το naftemporiki.gr προκειμένου να ενημερωθούν για τις εξελίξεις στην εκλογική διαδικασία και για το νέο πολιτικό τοπίο. Συνολικά τις τελευταίες 30 ημέρες, το site της «Ν» έσπασε το «φράγμα» των 7,2 εκατ. unique users, επιτυγχάνοντας νέο ρεκόρ επισκεψιμότητας και κατακτώντας την κορυφή της οικονομικής ενημέρωσης στην Ελλάδα.

Στις κάλπες της 25ης Ιουνίου σύσσωμη η δημοσιογραφική ομάδα του naftemporiki.gr κάλυψε με έναν πλούσιο μαραθώνιο ενημέρωσης όλες τις εξελίξεις στην εκλογική διαδικασία, μεταφέροντας τον παλμό των γεγονότων με συνεχή ροή ενημέρωσης, liveblog και αναλύσεις, αλλά και αναμεταδίδοντας real time τα αποτελέσματα της κάλπης με διαδραστικό πίνακα.

Πρωτοπόρο στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης στην Ελλάδα από το 1996, το naftemporiki.gr, έχει εξασφαλίσει και διευρύνει συνεχώς την εμπιστοσύνη του αναγνωστικού κοινού, επενδύοντας αδιαλείπτως σε νέες τεχνολογίες, καινοτομίες και εργαλεία που διευκολύνουν την πρόσβαση των χρηστών στην πληροφορία. Παράλληλα εμπλουτίζει σταθερά το περιεχόμενο και τις υπηρεσίες που προσφέρει στους επισκέπτες του. Ενισχύοντας την εξωστρέφειά του, το site ανανέωσε πρόσφατα την αγγλόφωνη έκδοσή του, χτίζοντας γέφυρες με το παγκόσμιο διαδικτυακό κοινό που ενδιαφέρεται να πληροφορηθεί με εγκυρότητα για τα τεκταινόμενα στην Ελλάδα εν μέσω κρίσιμων διεθνών εξελίξεων.

Μέσω των δωρεάν εφαρμογών του naftemporiki.gr για κινητά τηλέφωνα και tablet οι χρήστες του διαδικτύου μπορούν να μένουν πάντα συντονισμένοι με τις εξελίξεις, ενώ στους διαύλους επικοινωνίας με το αναγνωστικό κοινό, έχει προστεθεί και το επίσημο κανάλι του site στο Viber.

Ξεχωριστή θέση στο ανανεωμένο naftemporiki.gr έχει και το Naftemporiki TV, το μοναδικό ελληνικό οικονομικό κανάλι, που μεταφέρει ζωντανά τον παλμό της ελληνικής και παγκόσμιας οικονομίας, δίνοντας καθημερινά «βήμα» στους πρωταγωνιστές της οικονομικής, επιχειρηματικής και πολιτικής σκηνής. Μέσω του naftemporiki.gr οι διαδικτυακοί χρήστες μπορούν να παρακολουθούν τη ζωντανή ροή προγράμματος του καναλιού της «Ναυτεμπορικής», αλλά και να περιηγηθούν σε ένα ευρύ αρχείο βίντεο για μία πιο διεισδυτική ματιά στα γεγονότα.

Η «Ναυτεμπορική» ευχαριστεί τους αναγνώστες που διαχρονικά την περιβάλλουν με την εμπιστοσύνη τους και που την επέλεξαν για την ενημέρωσή τους και στην κορυφαία στιγμή της Δημοκρατίας. Πιστή στις αρχές της, η ηλεκτρονική έκδοση της «Ν» δεσμεύεται πως θα συνεχίσει να ενημερώνει το αναγνωστικό κοινό για κάθε πτυχή της επικαιρότητας με ταχύτατα και ψυχραιμία, ως το πλέον αξιόπιστο κεφάλαιο στην ποιοτική και αντικειμενική πληροφόρηση.