Skip to main content

Κως: Συμπληρωματική δίωξη για βιασμό ασκήθηκε στον 32χρονο

(ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ / EUROKINISSI)

Ο 32χρονος αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα στην εισαγγελέα Κω

Συμπληρωματική δίωξη και για βιασμό ασκήθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, στον 32χρονο βασικό ύποπτο για τη δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια στην Κω.

Σε βάρος του έχουν επίσης ασκηθεί διώξεις για αρπαγή και ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Ο 32χρονος αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα στην εισαγγελέα Κω και θα κληθεί να δώσει απαντήσεις στα ερωτήματα που θα του τεθούν αναφορικά με τον τρόπο, τον τόπο αλλά και τα αίτια της δολοφονίας της 27χρονης Αναστάζια.

Βάσει όσων έχουν γίνει γνωστά, από χθες, Πέμπτη, το μεσημέρι, η δικογραφία με όλα τα στοιχεία και το προανακριτικό υλικό που έχουν συλλέξει οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κω με τη συνδρομή του κλιμακίου Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, παραδόθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κω και άμεσα ο αρμόδιος εισαγγελικός λειτουργός προχώρησε στην άσκηση της ποινικής δίωξης για ανθρωποκτονία από πρόθεση, σε βάρος του 32χρονου αλλοδαπού.

Πρόκειται για τη δεύτερη δικογραφία που σχηματίστηκε για την υπόθεση, με τον 32χρονο να έχει ήδη κριθεί προφυλακιστέος για το αδίκημα της αρπαγής της 27χρονης. Μετά την ολοκλήρωση και των δύο δικογραφιών, εκτιμάται ότι κάποια στιγμή θα συνενωθούν προκειμένου να εκδικαστούν ως μία υπόθεση από το αρμόδιο δικαστήριο.

Έγκλημα στην Κω: Τι δείχνει νέο βίντεο που έχουν στα χέρια τους οι αρχές

Υπενθυμίζεται ότι ο 32χρονος από το Μπανγκλαντές, ο οποίος από την αρχή θεωρείται βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της Αναστάζια, προχθές απολογήθηκε στον ανακριτή Κω για την αρπαγή της και κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 32χρονος αλλοδαπός απολογούμενος για το αδίκημα της αρπαγής αρνήθηκε τα όσα του καταλογίζονται, ενώ φέρεται να άλλαξε και την προανακριτική του κατάθεση.

Καθοριστικά για τις έρευνες θεωρούνται τα νέα βίντεο που ήρθαν στα χέρια των Αρχών. Σε ένα εξ αυτών, όπως έχει γίνει γνωστό, έχει καταγραφεί ο 32χρονος να φεύγει από το σπίτι, όπου διέμενε, μαζί με το θύμα.

Πρόσθετες και απαντήσεις σε συγκεκριμένα ερωτήματα εκτιμάται ότι θα δώσουν και τα αποτελέσματα των εργαστηριακών ελέγχων της ΕΛ.ΑΣ., όπως επίσης και το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης. Την ίδια ώρα η οικογένεια της άτυχης κοπέλας, δια του δικηγόρου της, ετοιμάζεται να προχωρήσει σε δήλωση υποστήριξης της κατηγορίας, για άλλη μια φορά, σε βάρος του 32χρονου.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ