Skip to main content

Χειροπέδες ξανά στον διαβόητο καταδικασμένο παιδεραστή

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

Έχει καταδικαστεί σε συνολική ποινή κάθειρξης 220 ετών για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων.

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε και πάλι 59χρονος που έχει καταδικαστεί για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση. Συνελήφθη το πρωί της Τρίτης στη Νέα Ιωνία, από αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, σε βάρος του εκκρεμούσε παραγγελία της Εισαγγελίας Εφετών Ναυπλίου, η οποία διέτασσε τη σύλληψή του, καθώς και τη συνέχιση της κράτησής του, βάσει δικαστικών αποφάσεων, με τις οποίες καταδικάστηκε σε συνολική ποινή κάθειρξης 220 ετών για τα αδικήματα της κατάχρησης ανηλίκων που δεν συμπλήρωσαν τα 14 έτη σε ασέλγεια κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, αποπλάνησης παιδιών που δεν συμπλήρωσαν τα 12 έτη κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, αποπλάνησης παιδιών που συμπλήρωσαν τα 12 έτη, όχι όμως και τα 14 έτη, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση τετελεσμένη και σε απόπειρα, αποπλάνησης παιδιών νεότερων των 15 ετών που συμπλήρωσαν τα 14 έτη κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.

Ειδικότερα, ο συλληφθείς, που ήταν εκπαιδευτικός σε δημόσιο σχολείο, έχοντας παράλληλα και την ιδιότητα του προπονητή μπάσκετ σε ακαδημίες και τμήματα παιδικών και εφηβικών ομάδων στην περιοχή του Ρεθύμνου, προέβαινε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος ανήλικων αγοριών, εκμεταλλευόμενος την ιδιότητά του.

Η σύλληψη του 59χρονου έγινε σε εκτέλεση απόφασης του Ποινικού Τμήματος του Αρείου Πάγου, που έκανε δεκτή την αίτηση αναίρεσης του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ισίδωρου Ντογιάκου.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ