Skip to main content

Πανελλαδικές 2023: Απαντήσεις και σχολιασμός των σημερινών θεμάτων στα ΕΠΑΛ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΥΡΟΥΝΗΣ/ILIALIAVE.GR/EUROKINISSI

Το naftemporiki.gr και ο Όμιλος Φροντιστηρίων Πουκαμισάς παρουσιάζουν καθημερινά τα θέματα, τις απαντήσεις και ειδικό σχολιασμό τους

Με τα μαθήματα ειδικότητας Στοιχεία Ψύξης-Κλιματισμού, Κινητήρες Αεροσκαφών και Στοιχεία Σχεδιασμού Κεντρικών Θερμάνσεων ολοκλήρωσαν σήμερα, Παρασκευή 16 Ιουνίου, τις Πανελλαδικές εξετάσεις οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ.

Δείτε εδώ τα σημερινά θέματα και τις απαντήσεις στα μαθήματα Στοιχεία Ψύξης – Κλιματισμού και Στοιχεία Σχεδιασμού Κεντρικών Θερμάνσεων.

Δείτε εδώ τα θέματα στο μάθημα «Κινητήρες αεροσκαφών».

Στοιχεία Ψύξης-Κλιματισμού

Σύμφωνα με τον Νίκο Καραγκιαούρη, καθηγητή του Ομίλου Φροντιστηρίων Πουκαμισάς, τα σημερινά θέματα στο μάθημα Στοιχεία Ψύξης-Κλιματισμού ήταν βατά, κλιμακούμενης δυσκολίας όσον αφορά τη θεωρία με πολύ εύκολες ασκήσεις, όπου ένας καλά διαβασμένος μαθητής θα μπορούσε να πετύχει έναν άριστο βαθμό.

Στοιχεία Σχεδιασμού Κεντρικών Θερμάνσεων

Τα σημερινά θέματα στο μάθημα Στοιχεία Σχεδιασμού Κεντρικών Θερμάνσεων ήταν βατά, κλιμακούμενης δυσκολίας στη θεωρία και με ασκήσεις διαβαθμισμένης δυσκολίας, σύμφωνα με τον Νίκο Καραγκιαούρη, καθηγητή του Ομίλου Φροντιστηρίων Πουκαμισάς. Ένας καλά διαβασμένος μαθητής μπορεί να πετύχει έναν καλό βαθμό.

Υπενθυμίζεται ότι από αύριο σειρά θα έχουν οι εξετάσεις των Ειδικών Μαθημάτων. Συγκεκριμένα, το Σάββατο 17 Ιουνίου οι εξετάσεις αρχίζουν με το μάθημα των Αγγλικών.

Το naftemporiki.gr και ο Όμιλος Φροντιστηρίων Πουκαμισάς παρουσιάζουν καθημερινά τα θέματα, τις απαντήσεις και ειδικό σχολιασμό τους.